Disseny web

A Use It tots els projectes web estan enfocats a ajudar a vendre més. No creiem en webs passives que siguin simples aparadors, sinó en elements generadors de negoci. Per això dissenyem i desenvolupem pàgines web adaptades a les necessitats del projecte.

Disseny de webs a mesura

Pàgines web a mesura

Cada projecte, cada empresa i cada iniciativa tenen unes característiques úniques, per això ens adaptem a les necessitats del client i als resultats que està buscant en el projecte.

Projectes responsive

Dissenyem la teva pàgina web totalment adaptable a tots els dispositius, aconseguint així que la teva empresa estigui 100% present a Internet.

Disseny, UI y UX

Dissenyem la web reforçant la identitat visual corporativa de la marca i facilitant el comportament positiu de l’usuari cap a la web, tenint sempre en compte la usabilitat i experiència de l'usuari.

Optimització SEO

Un producte que no arriba al públic objectiu no té possibilitats d’èxit, per això optimitzem la teva pàgina web per a millorar el seu posicionament en els cercadors.

Redisseny de pàgines web

El disseny i la programació de pàgines web evoluciona ràpidament, per aquest motiu t’ajudem a actualitzar la teva pàgina web per augmentar el seu valor visual, funcional i tècnic.

Projectes destacats

Som especialistes en el disseny i desenvolupament de projectes basats en: webs corporatives, catàleg de productes, microsites, landing pages...

Desenvolupament de webs corporatives

NO CREIEM EN WEBS PASSIVES QUE SIGUIN SIMPLES APARDORS, SINÓ EN ELEMENTS GENERADORS DE NEGOCI

A més a més dels serveis web destacats anteriorment, també dissenyem i desenvolupem altres tipus de projectes web:

  • WEBS INSTITUCIONALS
  • INTRANETS CORPORATIVES
  • BLOGS CORPORATIUS

La nostra experiència ens avala

Img-fruitsdeponent-fruta-exterior

El Grup Cooperatiu Fruits de…

miniatura-proyecto-webs-pects

Use It dissenya i desenvolupa les pàgines web per als…

miniatura-proyecto-web-ecommerce-ota

Use It dissenya i desenvolupa la nova web corporativa,…

miniatura-proyecto-web-pinsos-ursa

L'empresa Pinsos Ursa confia en Use It per al redisseny…

Soport i manteniment tècnic

Una vegada que el projecte està finalitzat és important mantenir-lo actualitzat, segur i sense errors. A Use it oferim els serveis de suport i manteniment tècnic un cop el projecte ja està publicat, per a que segueixi operatiu.

hoversoportesoporte-responsive

Formació de clients

Et presentem el nou gestor web del teu projecte, i altres eines que et seran útils per al manteniment i promoció del nou projecte. Formem als clients per a que puguin treure-li el màxim partit a les eines gestionant els recursos d'una forma positiva.

hoverformacionformacio-responsive